Článek

Již čtvrtým rokem se jako hrdý hlavní mediálním partnerem staráme o to aby byl Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary pořádně vidět. A i letos jsme pokračovali v započaté tradici pořádání velkolepé party pro své obchodní partnery a významné osobnosti veřejného života ČR.

První červencový večer tak patřil v parku před Grandhotelem Pupp nabitému programu plnému mladých a nestárnoucích umělců. Při zahájení předsedou představenstva společnosti BigBoard, Richardem Fuxou, došlo k obrovskému překvapení pro Dagmar Havlovou, která přijala pozvání na pódium a poděkovala za podporu, jež plyne z nedávno uzavřeného generálního partnerství mezi BigBoardem a Nadací Václava a Dagmar Havlových VIZE97. K původní částce 1.000.000 korun převzala v sobotu večer šek na dalších 500.000 korun.

Novinkou letošního roku se stala Pupp Up Stage By BigBoard, na níž bylo na LED obrazovce dění celého večera promítáno, a zábavu si tak mohli užít nejenom přímí návštěvníci party, ale všichni kolemjdoucí, které program zaujal.