Článek

V průběhu galavečeru Anděl strážný, který nadace uspořádala ve čtvrtek 18. května v kostele sv. Anny v Pražské křižovatce, předal Richard Fuxa, předseda představenstva společnosti, Dagmar Havlové šek v hodnotě 1.000.000 korun.

To, že jsme se stali generálním partnerem Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97, nás velmi těší a jsme na to patřičně hrdí, protože činnost nadace vnímáme jako výrazně smysluplnou a vážíme si jí. Takže se staneme rádi její součástí z pozice generálního partnera.

Richard Fuxa

předseda představenstva | BigBoard Praha, a.s.

Podle Richarda Fuxy společnost BigBoard zaujalo široké portfolio projektů nadace, ať už jde o program zaměřený na zdravotní prevenci, kulturní projekty nebo projekt na pomoc obětem domácího násilí. „Zejména tento projekt vnímáme jako velmi aktuální a potřebný, podle mě se o něm stále nedostatečně ve společnosti mluví. I proto jsme se rozhodli, že jej podpoříme bezplatným poskytnutím našich reklamních ploch, abychom pomohli tuto problematiku zviditelnit,“ upřesňuje Richard Fuxa.

V neposlední řadě je BigBoardu podle Fuxy sympatický odkaz Václava Havla, jehož cílem je uchovat jeho jméno v neustále živé paměti, což se právě prostřednictvím nadace pod vedením Dagmar Havlové úspěšně daří.

Moc děkujeme společnosti BigBoard a těšíme na nové možnosti, které partnerství přinese, na spoustu pomoci, kterou budeme moci rozdat, i na osvětové kampaně, které budeme moci realizovat.

Dagmar Havlová

předsedkyně správní rady | Nadace Dagmar a Václava Havlových VIZE 97